Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!
Strony WWWSerwery VPSDomenyHostingDarmowy Hosting CBA.pl
 
Polecamy: więcej

Cukier drożeje, a my jemy go coraz mniej

Drożejący cukier obniża jego spożycie w Polsce - podaje Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. finanse.wp.pl

Adres www: http://banki.wp.pl/kat,1033705,title,Cukier-drozeje-a-my-jemy-go-coraz-mniej,wid,18041807,wiadomosc.html

Tags:

Inne artykuły:

Gmina Kraków, AGH i Norweski Instytut Badań Powietrza wspólnie przeciw smogowi

Zwiększenie skuteczności działań na rzecz poprawy jakości powietrza oraz poprawa efektywności energetycznej,...

BGK i kazachstański bank rozwoju podpisały porozumienie na 300 mln euro (aktl.)

# Dochodzą informacje z komunikatu BGK - w akapitach 12.-15. #...

"Rzeczpospolita": Wydatki firm na badania i rozwój dynamicznie wzrosły

Inwestycje polskich przedsiębiorstw w działalność badawczą i rozwojową (B+R) wzrosły o ponad 50 proc. -...

Eksperci: jedzenie gęsiny korzystne dla organizmu człowieka

Jedzenie gęsiny jest korzystne dla organizmu człowieka, w porównaniu do innych gatunków mięsa ma ona...

USA/Na giełdach spadki, ponownie niepokoją Chiny

Poniedziałkowa sesja na amerykańskich giełdach przyniosła kontynuację spadków z ubiegłego tygodnia. Słabe...

Lodówki, pralki i piekarniki sprzedają się na potęgę. Efekt 500+

- Wyniki sprzedaży AGD w Polsce bez problemów powinny powtórzyć dynamikę ok. 5 proc. pod względem ilościowym,...